Welkom bij PolyLine bouwadvies en tekenburo   Enkele projecten  
           
Welkom
Kennismaking
Werkzaamheden
Projecten
Route
Contact
 

Werkzaamheden
De werkzaamheden van Polyline omvatten o.a. het ontwerpen en uitwerken van bouwprojecten van klein tot groter. Daarbij kunt u denken aan een kleine aanpassing of uitbreiding van een bestaand woonhuis of complete nieuwbouw van bungalow of bedrijfspand.

Alle aspecten van het bouwproces kunnen daarbij aan bod komen. Vanaf het eerste gesprek waarin een opdrachtgever zijn wensen kenbaar maakt, waarna de voorlopige schetsen volgen, via een definitief ontwerp naar de bouwaanvraagtekeningen. Daarna volgt het uitwerken van het plan t.b.v. de uitvoering, eventuele begeleiding bij de aannemerskeuze tot en met controle en begeleiding tijdens de bouw en oplevering.

Globaal kunnen we de projecten in 2 categorien indelen, te weten:

1. projecten waarbij het gehele traject vanaf het allereerste ontwerp tot en met de uitwerking door Polyline verzorgd wordt,
2.

projecten waarbij een door de opdrachtgever of derden aangeleverd ontwerp uitgewerkt wordt.

Polyline is een klein buro met daardoor korte lijnen en directe contacten. Door samenwerking met anderen kan desgewenst de capaciteit en/of specifieke expertise aangevuld worden. Door het brede scala aan opdrachtgevers (particulieren, bedrijven, aannemers, architectenburo’s) en de veelzijdigheid aan projecten, van kleine verbouwing tot complete nieuwbouw, is door de loop der tijd een behoorlijke dosis ervaring opgedaan. Hierbij worden de grote lijnen niet uit het oog verloren, terwijl we daarnaast bewust zijn van de relevantie van een bouwtechnisch goed uitgewerkt detail.

 

 

Nieuwbouw atelier

Nieuw toiletgebouw Maarsseveense Plassen

Renovatie en uitbreiding woonhuis